milarian

Milarian séri produk kami sapertos SF / SY / WS / WY / WF / WD; atanapi parameter spefic anu anjeun peryogikeun, sapertos IP44 / IP67 atanapi namina sapertos SF610 / WS-TQ; atanapi jinis konektor anu anjeun peryogikeun sapertos push-pull / thread / Bayonet. Upami anjeun henteu mendakan naon anu anjeun pikahoyong, punten kersa ngontrak kami iraha waé.
Email:2053329863@qq.com atanapi whatsapp / wechat: 15205203350
Kami bakal ngahontal anjeun deui gancang-gancang!

jasa kami

Nyobian anu pangsaéna pikeun masihan anjeun serivce one-stop!

Penjual pangalusna

Naon waé téknologi anu cekap canggih henteu tiasa dibédakeun tina sihir.

tingali langkung
  • why choose
  • why choose2

Diadegkeun dina 1996, WEIPU parantos ngahaturanan sareng dina pembuatan konektor sirkular. Ngaliwatan pangalaman anu rajin sareng cumulated, kami parantos janten perusahaan terkemuka dina industury konektor sirkular di Cina.

Produk kami seueur dianggo dina mesin, peralatan, komunikasi, lampu, karéta, marinir anu sanés.

Dinten ayeuna anjeun tiasa mendakan konektor WEIPU dina produk anu béda-béda di panjuru dunya.

diajar deui