Tentang Kami

Saha Weipu Electric?

Diadegkeun dina 1996, WEIPU parantos ngahaturanan sareng dina pembuatan konektor sirkular. Ngaliwatan pangalaman anu rajin sareng cumulated, kami parantos janten perusahaan terkemuka dina industury konektor sirkular di Cina.

Produk kami seueur dianggo dina mesin, peralatan, komunikasi, lampu, karéta, marinir anu sanés.

Dinten ayeuna anjeun tiasa mendakan konektor WEIPU dina produk anu béda-béda di panjuru dunya.

Naon anu dilakukeun Weipu Electric?

WEIPU ngagaduhan kisaran produk anu lega pisan, ti 3A-200A, voltase uji ti 1000V-3000V, ti 2pin dugi ka 61pin, ti IP44-IP68, séri anu beragam urang tiasa minuhan kaseueuran sarat sareng aplikasi anu béda, kami khususna pangalaman sareng saé di luar sareng konektor tahan cai.

Kalayan kamampuan R&D anu kuat, urang tiasa ngembangkeun konektor bunderan anu béda-béda sesuai sareng sarat konsumén.

Naha Milih Weipu Electric?

Kualitas luhur sok diutamakeun, urang gaduh tim pangalaman R & D propésional, kakuatan gawé anu mumpuni, nepi ka jaman mesin sareng laboratorium pengujian di-bumi, kami nerapkeun ISO9001 dina produksi sareng kami gaduh patén-patén dina produk sareng téknologi kami.

Kalayan kapuasan pelanggan salaku inti, ngabantosan nasabah nyayogikeun komunikasi anu paling langsung sareng logistik anu merenah, gancang sareng terjangkau. Tim téknis sareng penjualan anu bermutu tinggi ngajamin akurasi nampi komunikasi sareng komunikasi, ngarengsekeun sagala rupa masalah anjeun iraha waé.

Wilujeng Gotong royong sareng Kami.

TAROS KAMI

Perusahaan Perdagangan Internasional Jsgarfield: Charlie Chen

Telepon: 86 + 15205203350

WeChat: 15205203350

Whatsapp: 15205203350