Alat panyambungna kabel Aviation colokan SF610P Dukungan sampel

Pedaran pondok:

Panyambung penerbangan, IP610P Counpling: Push-pull, Bahan cangkang: Kuningan sareng plating Chrome, bahan Lebetkeun: PPS max suhu 260 ℃, Bahan kontak: Kuningan sareng plating emas, Penghentian: Solder, Kabel diameter luar diaméterna rentang: 3-4mm, IP rating: IP44 / IP67, Siklus kawin: 500, Kisaran suhu: -40 ℃ ~ + 85 ℃ , Résistansi isolasi: 2000MΩ, Mate sareng SF611, SF612
Digunakeun sacara lega dina sagala rupa alat mesin, lokomotif, listrik, pos sareng telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, éksplorasi médis sareng minyak sareng bidang sanés.


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    SF610P

    图片2


  • Saméméhna:
  • Teras: