CEE 16A 32A IP67 Panle Socket Dipasang

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

微信图片_20200707101404

CEE 16A / 32A IP67 Panle Socket Dipasang

Gambar

Katerangan

Ngagambar

 sv CEE 16A / 32A IP67 Panle Socket DipasangCEE / IEC 60309-1 60309-2  w

xv


  • Saméméhna:
  • Teras: