Taros Kami

Jiangsu Garfield International Trade Co., Ltd.

Alamat

Gedong 1-1005, No 3, Huaihai Hardware & Éléktrométri Pasar Zona Wétan, Pangwangunan Ékonomi sareng Téknologi Xuzhou

Telepon

Jualan: 86 15205203350

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami