Warta

  • Congratulations on the success of the website of Weipu Electric Co., Ltd

    Selamat pikeun kasuksésan halaman wéb Weipu Electric Co., Ltd.

    Guangzhou Weipu mékanis sareng Electrical Co., Ltd. ngahususkeun dina ngadamel alat konektor industri. Pangalaman anu beunghar akumulasi mangtaun-taun parantos ngajantenkeun Weipu janten perusahaan anu pinunjul dina perkakas listrik di Cina. Dina waktos anu sami, Weipu ogé anggota ...
    Maca deui
  • The development of China’s cable industry from high-speed period to stable period

    Pangwangunan industri kabel Cina ti jaman gancang-gancang ka jaman anu stabil

    Industri kawat sareng kabel mangrupikeun industri pendukung penting dina pangwangunan ékonomi Cina. Éta nyayogikeun infrastruktur kanggo industri tenaga listrik sareng industri komunikasi, nyatakeun saparapat tina nilai kaluaran industri listrik Cina. Éta industri kadua panglobana di ...
    Maca deui
  • Three trends of LED lighting industry in the future

    Tilu tren industri lampu LED kapayunna

    Kapangaruhan ku paningkatan kakuatan sacara umum industri LED domestik sareng pangaruh anu hadé tina kawijakan pamaréntah, industri LED Cina parantos terus panas dina sababaraha taun ka pengker, nunjukkeun trend anu hadé dina hal kuantitas sareng kualitas. Sababaraha organisasi industri ngaduga yén Cina̵ ...
    Maca deui
  • Principle of waterproof socket: how to install waterproof socket

    Prinsip stop kontak tahan cai: kumaha cara masang stop kontak tahan cai

    Stop kontak tahan cai nyaéta colokan kalayan kinerja tahan cai, sareng tiasa nyayogikeun sambungan listrik anu aman sareng dipercaya, sinyal, sareng sajabana contona: Lampu jalan LED, catu daya nyetir LED, layar tampilan LED, mercusuar, kapal pesiar, alat industri, alat komunikasi, alat deteksi ...
    Maca deui
  • Principle of waterproof socket: How to install waterproof socket

    Prinsip stop kontak tahan cai: Kumaha cara masang stop kontak tahan cai

    Stop kontak tahan cai mangrupakeun colokan kalayan kinerja tahan cai, sareng tiasa nyayogikeun sambungan anu aman sareng dipercaya pikeun listrik sareng sinyal. Salaku conto: Lampu jalan LED, kakuatan drive LED, layar tampilan LED, mercusuar, kapal pesiar, alat-alat industri, alat komunikasi, peralatan deteksi ...
    Maca deui