Selamat pikeun kasuksésan halaman wéb Weipu Electric Co., Ltd.

Guangzhou Weipu mékanis sareng Electrical Co., Ltd. ngahususkeun dina ngadamel alat konektor industri. Pangalaman anu beunghar akumulasi mangtaun-taun parantos ngajantenkeun Weipu janten perusahaan anu pinunjul dina perkakas listrik di Cina. Dina waktos anu sami, Weipu ogé mangrupikeun anggota organisasi "Komite Téknis Nasional pikeun standarisasi aksésoris listrik" organisasi.

Di Weipu, kualitas sok janten posisi anu paling penting. Kami gaduh tim R & D propésional, staf berkualitas tinggi, alat produksi modéren, laboratorium pengujian anu sampurna. Dina prosés produksi, urang mastikeun ngalaksanakeun ISO9001, sareng kami gaduh sababaraha produk sareng patén-patén téknis; sareng mastikeun nerapkeun standar nasional China GB / t11918 sareng GB / t11919, sareng babarengan ngadopsi iec60309-1, - 2 standar internasional.

Weipu ngagaduhan rangkeian produk anu lengkep, anu umumna dibagi kana dua seri.

Rangkaian produk anu munggaran nyaéta colokan, stop kontak sareng konektor kabel, kotak stop kontak gabungan, kotak stop kontak gabungan, kotak kakuatan standar, sareng sajabana pikeun panggunaan industri handapeun 1000V, 10a-125a. Produkna seueur dianggo dina konfigurasi pabrik, alat mékanis, situs konstruksi, industri kimia, palabuan, bandara, suplai cai sareng saluran pembuangan, pangubaran limbah sareng proyek-proyek sanés.

Rangkaian produk anu kadua pangageungna nyaéta WS, WP, WF, WY, SP, SF, sirah kristal sareng konektor listrik sanésna, kalayan arus ti 3 dugi ka 200A, tahan tegangan ti 1000V dugi ka 3000V, nomer tiang ti 2 dugi ka 61, sareng tingkat panyalindungan ti IP44 dugi ka IP68, anu tiasa nyumponan sagala rupa kabutuhan sareng lingkungan panggunaan, utamina saé dina sambungan tahan cai di luar.

Weipu ngagaduhan kamampuan R & D anu kuat sareng tiasa ngembangkeun sababaraha konektor numutkeun ka kabutuhan khusus konsumén. Produk kami seueur dianggo dina alat mesin, komunikasi, kakuatan, pencahayaan, lokomotif, navigasi sareng lapangan sanésna.

Dinten ayeuna, anjeun tiasa ningali aplikasi konektor WIPO di seluruh dunya.

Wilujeng nganggo produk urang.


Pos waktos: Mei-12-2020