Prinsip stop kontak tahan cai: kumaha cara masang stop kontak tahan cai

Stop kontak tahan cai nyaéta colokan kalayan kinerja tahan cai, sareng tiasa nyayogikeun sambungan listrik anu aman sareng dipercaya, sinyal, sareng sajabana contona: Lampu jalan LED, catu daya nyetir LED, layar tampilan LED, mercusuar, kapal pesiar, alat industri, alat komunikasi, alat-alat deteksi, alun-alun komérsial, jalan, témbok luar vila, kebon, taman, sareng sajabana, sadayana kedah nganggo stop kontak tahan cai. Naha anjeun terang prinsip stop kontak tahan cai? Naha anjeun terang kumaha masang stop kontak tahan cai?

Bubuka pikeun stop kontak waterproof

Stop kontak tahan cai henteu ngan ukur colokan kalayan kinerja tahan cai, tapi ogé sambungan listrik anu aman sareng dipercaya, sinyal, sareng sajabana contona: Lampu jalan LED, catu daya nyetir LED, layar tampilan LED, mercusuar, kapal pesiar, alat industri, komunikasi alat-alat, alat-alat deteksi, alun-alun komérsial, jalan, témbok luar vila, kebon, taman, sareng sajabana, sadayana kedah nganggo stop kontak tahan cai.

Aya seueur mérek sareng jinis stop kontak tahan cai di pasar, kalebet stop kontak anti cai tradisional anu dianggo dina kahirupan bumi, sapertos colokan segitiga, anu tiasa disebat stop kontak, tapi umumna henteu tahan cai. Teras kumaha nangtoskeun stop kontak waterproof? Ukuran cai na nyaéta IP. Tingkat cai paling luhur nyaéta IP68. Ayeuna, aya seueur pabrik domestik colokan tahan cai, tapi aya sababaraha pabrik stop kontak industri sareng domestik, janten henteu merenah pikeun nganggo colokan alat rumah tangga umum.

Stop kontak luar ruangan domestik, 220v10a tilu colokan sareng dua colokan tiasa dianggo dina kaayaan anu sanés pelindung pikeun nyumponan kabutuhan panggunaan rumah tangga. (tingkat panyalindungan IP66 tiasa nyumponan kabutuhan kulawarga. IP66 mangrupikeun panyemprot cai anu kuat ka sadaya arah, sareng éta henteu lebet kana cai saatos nyerep dina 1 méter cai salami 1 jam). Perlu dicatet yén stop kontak luar umumna didamel tina PC, janten anti sepuh kedah diperhatoskeun.

Prinsip stop kontak waterproof

Stop kontak tahan cai nyaéta pikeun nambihan kotak tahan cai kalayan tutup di luar stop kontak témbok anu dipasang umum. Tempat anu kotakna ngahubungi témbok ngagaduhan karét, janten tiasa tahan cai; sababaraha stop kontak tahan cai nyaéta palapis hujan hujan palastik, kalayan liang motong tengah nyanghareup ka handap sareng ngadukung sirah motong khusus. Aya tilu-fase opat kawat, tilu-fase lima kawat cuttings, cuttings.

Pamasangan stop kontak waterproof

Kaluarkeun heula stop kontakna, teras pasang tutup tahan cai di tukangeun stop kontak, teras sambungkeun sareng lereskeun kawat kana interface stop kontak numutkeun polaritasna (kawat langsung dihubungkeun sareng antarmuka L, kawat enol dihubungkeun sareng N panganteur, sareng kawat taneuh dihubungkeun sareng interface e). Sekrup pengikat kedah diperketat, sareng langkung saé nempatkeun sekrup ngalereskeun stop kontak dina témbok.

Pamasangan stop kontak tahan cai dina wc

Toilét mangrupikeun tempat anu paling lembab di bumi, sareng stop kontakna gampang pikeun nyiram cai, janten pamilihan sareng pamasangan stop kontak dina WC kedah merhatoskeun khusus:

1. Nalika masang stop kontak dina wc, pasang setinggi mungkin, jauh tina nozel cai atanapi alat outlet cai.

2. Soket dina wc kedah dijagaan ku panutup pelindung, sareng saklar ku pilem pelindung plastik kedah dipilih.

3. Nalika mésér stop kontak, parios naha klip stop kontak na cekap cekap, gaya sisipan kedahna cekap, sareng klip stop kontakna kedahna karasa. Ayeuna, struktur klip stop kontak ngadopsi metoda ékstrusi anu kuat, anu ningkatkeun pisan kakuatan ngegel antara colokan sareng klipna, ngahindaran fenomena pemanasan nalika panggunaan jangka panjang, dina waktos anu sami, ékstrusi anu kuat ngajantenkeun colokan henteu gampang turun, sareng sacara efektif ngirangan fenomena kagagalan kakuatan disababkeun ku faktor manusa.

4. Dina prosés pamakean, pastikeun yén pananganana garing, ulah mawa cai pikeun nganggo saklar sareng stop kontak.

5. Kontrol sacara ketat kualitas saklar sareng saku, sareng produk anu dipésér ku nyalira teu saé. Komo upami jalma nganggo listrik aman, aya bahaya anu dibocorkeun tina kabocoran.

Pamasangan stop kontak waterproof

Pikeun genah cahaya di bumi, seueur jalma ogé masang stop kontak di luar, sapertos balkon, palataran Paviliun sareng tempat-tempat sanés. Kusabab hujan sareng alesan sanés di luar, langkung seueur perhatian kedah diperhatoskeun kana pamilihan sareng panggunaan stop kontak:

1. stop kontak bakal dipasang dina tempat anu disumputkeun dimana cai hujan teu tiasa dituang.

2. Urang kedah milih stop kontak waterproof ageung sareng kualitas anu saé. Upami kualitas stop kontak tahan cai henteu saé, bakal aya bahaya kaamanan poténsial anu hébat nalika dianggo dina cuaca lembab luar.

3. Coba pareuman catu daya luar di usum hujan pikeun nyingkahan kacilakaan anu sanés, sareng cobi tong caket tempatna ku listrik.

4. stop kontak luar ngalibatkeun tahan cai, anti debu, anti sepuh, jst., Janten stop kontak tahan cai anu propésional kedah dianggo

5. Tingkat panyalindungan colokan luar sareng stop kontak relatif luhur, sareng disarankeun milih IP55 atanapi saluhureuna.


Pos waktos: Mei-12-2020