Tilu tren industri lampu LED kapayunna

Kapangaruhan ku paningkatan kakuatan sacara umum industri LED domestik sareng pangaruh anu hadé tina kawijakan pamaréntah, industri LED Cina parantos terus panas dina sababaraha taun ka pengker, nunjukkeun trend anu hadé dina hal kuantitas sareng kualitas. Sababaraha organisasi industri ngaduga yén pasar cahaya LED Cina bakal ngahontal tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 26,9% antara 2013 sareng 2018. Kalayan trend pangwangunan pertumbuhan anu luhur, Cina bakal janten salah sahiji pasar cahaya LED paling poténsial di dunya.

Nanging, sanaos kaayaan anu saé payun, persaingan pasar ogé beuki kuat. Saha anu tiasa bersaing sareng Cina sareng bangga kana pasar LED? Hasilna masih kanyahoan. Saatos bursa kontinyu sareng jero sareng perusahaan bungkusan ngarah sareng seueur pabrik lampu sareng alat-alat lampu, makalah nyimpulkeun tilu tren pamekaran pasar LED Cina di pikahareupeun.

Tren 1: merjuangkeun diferensiasi mérek. Produk kalayan eusi téknologi handap bakal janten "daérah bencana" homogénisasi. Kalayan ningkatkeun persaingan ranté nilai LED, beuki seueur pabrik LED sadar pentingna diferensiasi mérek. Dina raraga nyiptakeun desain unik sareng nyiptakeun kaunggulan éksklusifna sorangan, beuki seueur pabrik anu ningali lensa silikon kelas optik anu tiasa dicetak suntik.

Trend 2: nyiptakeun kualitas optik anu hadé kalayan téknologi saderhana bakal janten kanyataan Dinten, pabrik alat-alat LED pikeun aplikasi lampu umum nyanghareupan masalah anu ageung: kumaha nyederhanakeun prosés manufaktur, ngirangan biaya produksi, bari nyayogikeun kualitas optik anu langkung saé? Kalayan kamajuan téknologi pilem bubuk neon, generasi anyar téknologi kemasan tingkat chip LED anu tiasa ngahontal tilu tujuan ieu dina waktos anu sami bakal janten langkung dewasa. Ka hareupna, pabrik tiasa berinovasi kalayan wani, nembus modeu anu aya sareng desain révolusionér sareng modeu produksi, sareng nyiptakeun kaayaan win-win tina biaya sareng kualitas antara pabrik sareng pangguna.

Trend 3: Alat-alat LED salajengna bakal ningkatkeun efisiensi cahaya sareng reliabilitas. Pikeun aplikasi LED kacaangan tinggi, chip kakuatan-pemancar kakuatan tinggi tiasa sacara signifikan ningkatkeun épisiensi cahaya sareng stabilitas produk. Tapi biaya ningkatkeun kiripik henteu murah, anu ngajantenkeun seueur pabrik ngagaleuh. Munculna perekat bungkus résin silikon réfraktif tinggi nyayogikeun alternatif anu langkung kompetitif sareng saderhana pikeun ningkatkeun efisiensi cahaya sareng stabilitas.


Pos waktos: Mei-12-2020