Alat panyambungna kabel Nyolok penerbangan SY17 Sampel dukungan

Pedaran pondok:

Soket sareng Saklar Panyambung Penerbangan, SY17
Kopling: Bayonet
Bahan cangkang: PC, Nylon66, tahan seuneu: V-0
Lebetkeun bahan: PPS, suhu maksimal 260 ℃
Pekuncén: Solder / Crimp
Kisaran diameter luar kabel: SY17 (6-10mm)
Kisaran IP: IP67, Kisaran suhu: -40 ℃ ~ 85 ℃
Résistansi insulasi: 2000MΩ
Siklus kawin: 500
Bahan kontak: Kuningan ku pelapis emas
Digunakeun sacara lega dina sagala rupa alat mesin, lokomotif, listrik, pos sareng telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, éksplorasi médis sareng minyak sareng bidang sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

sdv

Panyambung kabel
Mate sareng SY1711, SY1712
SY1710 / P_ _

thr (1)
1.1
thr (2)

Panyambung kabel salain
Mate sareng SY1710
SY1711 / S_ _

thr (3)

Gunung tukang-tukang
Mate sareng SY1710
SY1712 /S_ _

Panyambung kabel
Mate sareng SY1711, SY1712
SY1710 / S_ _
①②③

thr (4)
1.1
thr (5)

Panyambung kabel salain
Mate sareng SY1710
SY1711 /P_ _

thr (6)

Gunung tukang-tukang
Mate sareng SY1710
SY1712 / P._ _
④⑤⑥

①C: nganggo cap N: tanpa cap
②1: solder 3: crimp
UmberJumlah kontak: 2.3.4.5.7.9.110

④ C: nganggo cap N: tanpa cap
⑤ 1: solder 3: crimp
⑥ Jumlah kontak: 2.3.4.5.7.9.10

Bahan sareng spék

Bahan Plastik
Peunteun IP IP67
Kopling Tipe Bayonét Kopling
Cangkang Nylon66, résistansi seuneu: V-0
Lebetkeun bahan Suhu PPS max 260 ℃résistansi seuneu: V-0
Bahan kontak Kuningan ku pelapis emas
Panghentian Solder / Crimp
Kisaran diameter luar kabel 6-10mm
Siklus kawin > 500
Kisaran suhu -25 ℃ ~ + 85 ℃
Résistansi résolusi MΩ 2000
Bahan Plastik

Susunan kontak sareng spés pikeun penghentian solder

Jumlah kontak

2

3

4

5

7

9

10

Titingalian kontak lalaki

nfg (1) 

 nfg (2)

 nfg (3)

nfg (4) 

nfg (5) 

 nfg (6)

 nfg (7)

Dipeunteun ayeuna (A)

10A

10A

5A

5A

5A

5A

5A

Diaméter kontak

 1,5 × 2

 1,5 × 3

 1 × 4

 1 × 5

 1 × 7

 1 × 9

 1 × 10

Dipeunteun tegangan (AC.V)

500V

500V

500V

500V

400V

400V

400V

Tegangan tés (AC.V) 1 mnt

1500V

1500V

1500V

1500V

1200V

1200V

1200V

Kontak résistansi mΩ

2.5

2.5

5

5

5

5

5

Ukuran kawat mm² / AWG

≤2 / 14

≤2 / 14

≤0.785 / 18

≤0.785 / 18

≤0.785 / 18

≤0.785 / 18

≤0.785 / 18

Susunan kontak Crimp sareng spék

Jumlah kontak

2

3

4

Titingalian kontak lalaki

 as

 dw

 gr

Dipeunteun ayeuna (A)

10A

10A

5A

Diaméter kontak

 1,5 × 2

 1,5 × 3

 1 × 4

Dipeunteun tegangan (AC.V)

500V

500V

500V

Tegangan tés (AC.V) 1 mnt

1500V

1500V

1500V

Kontak résistansi mΩ

2.5

2.5

5

Résistansi résistansi mΩ

2000

2000

2000


  • Saméméhna:
  • Teras: