Alat panyambung kabel conto colokan Penerbangan SY21 Sampel dukungan

Pedaran pondok:

Soket sareng Saklar Panyambung Penerbangan, SY21
Kopling: Bayonet
Bahan cangkang: PC, Nylon66, tahan seuneu: V-0
Lebetkeun bahan: PPS, suhu maksimal 260 ℃
Pekuncén: Sekrup (kontak SY21ø3mm) / Solder / Crimp
Kisaran diameter luar kabel: SY21 [Ⅰ: 4.5-7mmⅡ: 7-12mm (Henteu dicirian)]
Kisaran IP: IP67, Kisaran suhu: -40 ℃ ~ 85 ℃
Résistansi insulasi: 2000MΩ
Siklus kawin: 500
Bahan kontak: Kuningan ku pelapis emas
Digunakeun sacara lega dina sagala rupa alat mesin, lokomotif, listrik, pos sareng telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, éksplorasi médis sareng minyak sareng bidang sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

wef

Panyambung kabel
Mate sareng SY2111, SY2112, SY2113
SY2110 / P_ _ _

ht (1)

Angled Panyambung kabel
Mate sareng SY2111, SY2112, SY2113
SY2114 / P_ _ _

ht (2)
1
ht (3)

Panyambung kabel salain
Mate sareng SY2110
SY2111 / S_ _ _

ht (4)

Gunung tukang-tukang
Mate sareng SY2110
SY2112 /S_ _ _

ht (5)

Flange kuadrat
Mate sareng SY2110
SY2113 /S_ _ _

Panyambung kabel
Mate sareng SY2111, SY2112, SY2113
SY2110 / S_ _ _

ger (1)

Angled Panyambung kabel
Mate sareng SY2111, SY2112, SY2113
SY2114 / S_ _ _

ger (2)
2
ger (3)

Panyambung kabel salain
Mate sareng SY2110
SY2111 /P_ _ _

ger (4)

Gunung tukang-tukang
Mate sareng SY2110
SY2112 / P._ _

ger (5)

Flange kuadrat
Mate sareng SY2110
SY2113 / P._ _
④⑤

UmberJumlah kontak
Diameter Kabel luar diameter: Ⅰ: 4.5-7mm Ⅱ: 7-12mm
③1: solder, 2: sekrup, 3: crimp

UmberJumlah kontak
③1: solder, 2: sekrup, 3: crimp
⑤1: solder, 2: sekrup, 3: crimp

Bahan sareng spék

Bahan Plastik
Peunteun IP IP67
Kopling Tipe Bayonét Kopling
Cangkang Nylon66, résistansi seuneu: V-0
Lebetkeun bahan Suhu PPS max 260 ℃résistansi seuneu: V-0
Bahan kontak Kuningan ku pelapis emas
Panghentian Solder / Screw / Crimp
Kisaran diameter luar kabel I4.5-7mm II7-12mm
Siklus kawin > 500
Kisaran suhu -25 ℃ ~ + 85 ℃
Résistansi résolusi MΩ 2000
Bahan Plastik

Susunan kontak sareng spésifikasi pikeun solder / sekrup

Jumlah kontak

2

3

4

5

5B

5C

7

9

12

Titingalian kontak lalaki

 rt (1)

rt (2) 

 rt (3)

 rt (4)

rt (5) 

rt (6) 

 rt (7)

rt (8) 

 rt (9)

Dipeunteun ayeuna (A)

30A

30A

30A

30A

5A 、 30A

15A

15A

5A

5A

Diaméter kontak

 3 × 2

 3 × 3

 3 × 4

 3 × 5

 1 × 3
 3 × 2

 2 × 5

 2 × 7

 1 × 9

 1 × 12

Panghentian

solder
sekrup

solder
sekrup

solder
sekrup

solder
sekrup

solder
sekrup

solder

solder

solder

solder

Dipeunteun tegangan (AC.V)

500V

500V

500V

500V

500V

500V

500V

500V

400V

Tegangan tés (AC.V)
1 mnt

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

1200V

Kontak résistansi mΩ

1

1

1

1

5、1

2.5

2.5

5

5

Ukuran kawat mm² / AWG

≤4.17 / 11

≤4.17 / 11

≤4.17 / 11

≤4.17 / 11

≤0.785 / 18
≤4.17 / 11

≤2 / 14

≤2 / 14

≤0.785 / 18

≤0.785 / 18

Susunan kontak Crimp sareng spék

Jumlah kontak

2

3

5

7

8

Titingalian kontak lalaki

rt (1) 

 rt (2)

rt (3) 

 rt (4)

rt (5) 

Dipeunteun ayeuna (A)

25A

25A

10A

10A

5A

Diaméter kontak

 2,5 × 2

 2,5 × 3

 1,5 × 5

 1,5 × 7

 1 × 8

Dipeunteun tegangan (AC.V)

500V

500V

500V

500V

500V

Tegangan tés (AC.V) 1 mnt

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

Kontak résistansi mΩ

1

1

2.5

2.5

5

Résistansi résistansi mΩ

2000

2000

2000

2000

2000


  • Saméméhna:
  • Teras: