Alat panyambungna kabel Nyolok penerbangan WA22 Sampel dukungan

Pedaran pondok:

Panyambung Penerbangan + Soket, WA22
Jumlah kontak: 3 + PE / 6 + PE
Diaméter kontak (mm): ø2 / ø1.5
Dihaturkeun tegangan (AC.V): 400/250
Dipeunteun ayeuna (A): 16 / 10Wire size (mm² / AWG) ≤2.5 / 14 atanapi -0.75 / 18
Pekuncén: Screw / Solder
Tegangan tés (AC, V) 1 mnt: 2000
Kisaran suhu: -40 ℃ ~ + 85 ℃
Résistansi insulasi: 2000MΩ
Siklus kawin: 500
Bahan kontak: Kuningan ku pelapis emas
Bahan cangkang: Nylon66, tahan seuneu: V-0
Digunakeun sacara lega dina sagala rupa alat mesin, lokomotif, listrik, pos sareng telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, éksplorasi médis sareng minyak sareng bidang sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

vd
rt (1)

3 + PE panel lalaki Panyambung kabel
WA22J4Z2

1
rt (2)

3 + konektor kabel awéwé PE
WA22K4ZE2

rt (3)

3 + konektor kabel awéwé PE
Kalayan cangkang tonggong pondok
WA22K4TK2

rt (4)

3 + konektor kabel awéwé PE
Kalayan cangkang tonggong sudut
WA22K4TL2

2
rt (1)

3 + pe konektor kabel lalaki
WA22J4TE2

rt (2)

3 + konektor kabel awéwé PE
Kalayan cangkang tonggong pondok
WA22J4TK2

rt (3)

3 + pe konektor kabel lalaki
Kalayan cangkang tonggong sudut
WA22T4TL2

3
rt (4)

Panel awéwé 3 + PE Panyambung kabel
WA22K4Z2

gg1 (1)

6 + PE panel lalaki Panyambung kabel
WA22J7Z1

4
gg1 (2)

Konektor kabel bikang 6 + PE
WA22K7ZE1

gg1 (3)

Konektor kabel bikang 6 + PE
Kalayan cangkang tonggong pondok
WA22K7TK1

gg1 (4)

Konektor kabel bikang 6 + PE
Kalayan cangkang tonggong sudut
WA22K7TL1

5
gg1 (5)

Konektor kabel lalaki 6 + PE
WA22K7TL1

gg1 (6)

Konektor kabel bikang 6 + PE
Kalayan cangkang tonggong pondok
WA22J7TK1

gg1 (7)

Konektor kabel lalaki 6 + PE
Kalayan cangkang tonggong sudut
WA22J7TL1

6
gg1 (8)

6 + PE panél awéwé Panyambung kabel
WA22K7Z1

a

WA22G1

d

WA22G2

Bahan sareng spék

Spesifikasina

sf 

 ht

Jumlah kontak

3 + PE

6 + PE

Panghentian

Sekrup

Solder

Ukuran kawat

Max2.5mm² / AWG14

Max0.75mm² / AWG18

Dipeunteun tegangan (V)

400V

250V

Dipeunteun ayeuna (A)

16A

10A

Diaméter kontak

 2 × 4

 1,5 × 7

Bahan cangkang

Nylon66, résistansi seuneu: V-0

Bahan kontak

Kuningan ku pelapis emas

Diaméter outlet kabel

6,8,10mm

Peunteun IP

IP67

Siklus kawin

> 500

Kisaran suhu

-40 ~ + 85 ℃

Résistansi résolusi MΩ

2000

Tegangan tés (AC.V) 1 mnt

2000V

Kontak résistansi MΩ

2.5


  • Saméméhna:
  • Teras: