Alat panyambung kabel sambungan colokan Penerbangan WAC3 Sampel dukungan

Pedaran pondok:

Konektor Penerbangan + Soket, WAC3 Counpling: Bayonet, Shell: Colokkeun: Nylon66 Socket: PC, Bahan kontak: Kuningan sareng plating pérak, Dihaturkeun ayeuna (A): 20, Dihaturkeun tegangan (AC, V): 250, Volt test (AC V) 1 mnt: 2500, Kisaran suhu: -40 ℃ ~ + 85 ℃, résistansi isolasi: 2000MΩ, Siklus kawin: 1000, kisaran IP: IP65, Penghentian: Colokkeun: sekrup, Rceptacle: 3/16 "terminal tab datar
Digunakeun sacara lega dina sagala rupa alat mesin, lokomotif, listrik, pos sareng telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, éksplorasi médis sareng minyak sareng bidang sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

WAC3MPA-1

wef

MAC3FCA

WAC3MPB-1

wef

WAC3FCB

erg

Bahan sareng spék

Kopling Tipe Bayonét Kopling
Cangkang Colokkeun: Nylon66 Soket: PC
Bahan kontak Kuningan ku plating pérak
Dipeunteun ayeuna (A) 20
Dipeunteun tegangan (AC.V) 250
Tegangan tés (AC.V) 1 mnt 2500
Résistansi résolusi MΩ 2000
Siklus kawin 1000
Kisaran suhu -40 ℃ ~ + 85 ℃
Kisaran IP IP65
Panghentian Colokkeun: screw, Receptacle: 3/16 "terminal tab datar

  • Saméméhna:
  • Teras: