Alat panyambung kabel conto colokan Penerbangan WD28 Sampel dukungan

Pedaran pondok:

Panyambung Penerbangan + Soket, WP20
Countinging: Threaded
Shell materical: Alloy séng sareng plating nicke hideung
Lebetkeun bahan: PPS, suhu maksimal 260 ℃
Bahan kontak: Kuningan ku pelapis emas
Pekuncén: Solder
Siklus kawin: 500
Kisaran suhu: -40 ℃ ~ + 85 ℃
Résistansi insulasi: 2000MΩ
Digunakeun sacara lega dina sagala rupa alat mesin, lokomotif, listrik, pos sareng telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, éksplorasi médis sareng minyak sareng bidang sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

sdv

Panarimaan
Mate sareng TW, TU, TV
Z IP65

jty (1)
企业微信截图_15998806838218
jty (2)

panyambungna kabel
pikeun selang palastik
Mate sareng Z
TW IP55

jty (3)

panyambungna kabel
kalayan clamping-nut
Mate sareng Z
TU IP65

jty (4)

panyambungna kabel
kalayan leungeun baju karét

Mate sareng Z
TU IP65

Bahan sareng spék

Kopling Tipe Threaded
Bahan cangkang Paduan séng sareng plating nikel hideung
Lebetkeun bahan PPS, suhu maksimal 260 ℃
Bahan kontak Kuningan ku pelapis emas
Panghentian Solder
Siklus kawin > 500
Kisaran suhu -40 ℃ ~ + 85 ℃
Résistansi résolusi MΩ 2000

Susunan kontak sareng spés pikeun penghentian solder

Jumlah kontak

4

15

Titingalian kontak lalaki

ht (1) 

ht (2) 

Dipeunteun ayeuna (A)

50
25

10

Diaméter kontak (mm)

3.5
2.5

1.5

Dipeunteun tegangan

500

500

Tegangan tés (AC.V) 1 mnt

1500

1500

Résistansi kontak (mΩ)

0,5
1

2.5

Ukuran kawat (mm² / AWG)

≤10 / 7
≤4 / 11

≤2 / 14


  • Saméméhna:
  • Teras: