Alat panyambung kabel kabel Colokkeun penerbangan WL52 Sampel dukungan

Pedaran pondok:

Panyambung Penerbangan + Soket, WL52
Counting: Threaded, Shell: Anodized aluminium
Lebetkeun bahan: PPS, tahan seuneu, suhu maksimal 260 ℃
Bahan kontak: Kuningan ku pelapis emas
Pekuncén: Solder
Peunteun IP: IP66 / IP67
Siklus kawin: 500
Kisaran suhu: -40 ℃ ~ + 85 ℃
Résistansi insulasi: 2000MΩ
Digunakeun sacara lega dina sagala rupa alat mesin, lokomotif, listrik, pos sareng telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, éksplorasi médis sareng minyak sareng bidang sanés.


Detil Produk

Tanda Produk


  • Saméméhna:
  • Teras: