Alat panyambungna kabel Nyolok penerbangan WP20 Sampel dukungan

Pedaran pondok:

Panyambung Penerbangan + Soket, WP20
Counting: Bayonet, Cangkang: Nylon66 / paduan Séng
Lebetkeun bahan: PPS, suhu maksimal 260 ℃
Bahan kontak: Kuningan
Plating kontak: Plating Emas
Pekuncén: Kontak Solderø1 / 2 / 3mm
Sccrew: kontak ø3mm
Siklus kawin: 500
Kisaran suhu: -40 ℃ ~ + 85 ℃
Digunakeun sacara lega dina sagala rupa alat mesin, lokomotif, listrik, pos sareng telekomunikasi, komunikasi, navigasi, instrumentasi, sistem lampu, éksplorasi médis sareng minyak sareng bidang sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

ssdv

Panarimaan
Pasangan sareng TP, TK, TO
Z IP44

rt (1)
企业微信截图_15998771644547
rt (2)

Selang logam
Mate sareng Z
TP

rt (3)

Clamping-nut palastik
Mate sareng Z
TK IP55

rt (4)

        PVC leungeun baju
        Mate sareng Z
        TO

Bahan sareng spék

Kopling Tipe Bayonét
Cangkang Paduan nilon 66 / Séng
Lebetkeun bahan PPS, suhu maksimal 260 ℃
Bahan kontak Kuningan
Plating kontak Pelapis Emas
Panghentian Solder:1mm,2mm,Kontak 3mm

Sekrup:Kontak 3mm

Siklus kawin > 500
Kisaran suhu -40 ℃ ~ + 85 ℃

Susunan kontak sareng spésifikasi pikeun solder / sekrup

Jumlah kontak

2

3

4

5

5B

6

7

9

12

Titingalian kontak lalaki

 mbn (1)

 mbn (2)

mbn (3) 

 mbn (4)

 mbn (5)

mbn (6) 

 mbn (7)

mbn (8) 

mbn (9) 

Dipeunteun ayeuna (A)

30A

30A

30A

30A

5A 、 30A

5A 、 30A

15A

5A

5A

Diaméter kontak

 3 × 2

 3 × 3

 3 × 4

 3 × 5

 1 × 3
 3 × 2

 1 × 4
 3 × 2

 2 × 7

 1 × 9

 1 × 12

Dipeunteun tegangan (AC.V)

500V

500V

500V

500V

500V

500V

500V

500V

400V

Tegangan tés (AC.V)
1 mnt

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

1200V

Kontak résistansi mΩ

1

1

1

1

5、1

5、1

2.5

5

5

Résistansi résolusi MΩ

2000

2000

2000

2000

2000

2000

2000

2000

2000

Panghentian

solder
sekrup

solder
sekrup

solder
sekrup

solder
sekrup

solder
sekrup

 

solder

solder

solder

Ukuran kawat mm² / AWG

≤4.17 / 11

≤4.17 / 11

≤4.17 / 11

≤4.17 / 11

≤0.785 / 18
≤4.17 / 11

≤0.785 / 18
≤4.17 / 11

≤2 / 14

≤0.785 / 18

≤0.785 / 18

 Susunan kontak Crimp sareng spék

Jumlah kontak

2

3

5

7

8

Titingalian kontak lalaki

 nv (1)

 nv (2)

 nv (3)

nv (4) 

 nv (5)

Dipeunteun ayeuna (A)

25A

25A

10A

10A

5A

Diaméter kontak

 2,5 × 2

 2,5 × 3

 1,5 × 5

 1,5 × 7

 1 × 8

Dipeunteun tegangan (AC.V)

500V

500V

500V

500V

500V

Tegangan tés (AC.V) 1 mnt

1500V

1500V

1500V

1500V

1500V

Kontak résistansi mΩ

1

1

2.5

2.5

5

Résistansi résistansi mΩ

2000

2000

2000

2000

2000


  • Saméméhna:
  • Teras: